100% FORNØYD GARANTI

HVEM ER JEG?

Mitt navn er Henrik Ballangrud og jeg er daglig leder i Finalize IT Ballangrud. 
LES MER

Erfaring

Jeg har bakgrunn som IT-konsulent i over 20 år og har erfaring med webdesign/webutvikling i over 10 år. Startet Finalize IT Ballangrud som er et enkeltpersonforetak i januar 2020 for å bistå små/mellomstore kunder med å profilere seg bedre på nett, via Google (SEO) og Facebook. Jeg brenner for at nettsider skal være raske, responsive, brukervennlige og gjerne med et unikt design som skiller seg ut i mengden.

WORDPRESS

WordPress (CMS) er et publiseringsverktøy for å lage nettsider/blogger, som er laget av PHP-filer (med PHP-koder), men du trenger ikke å kunne noe programmering eller koding, med mindre du ønsker å tilrettelegge WordPress etter dine ønsker.

Jeg benytter hovedsakelig Wordpress for websider og nettbutikker ettersom jeg kan tilpasse det helt som jeg vil og kan derfor tilby unike sider til deg som kunde. 
0
%

JOOMLA

Joomla!® CMS (Content Management System) publiseringsløsning / publiseringsverktøy er en fri programvare kodet i PHP og benytter seg av en database. Joomla CMS er til fri bruk. Joomla er relativt likt som Wordpress, se på det som en konkurrent.

Joomla! CMS inneholder mange muligheter. For å ta noen eksempler: Artikler, nyhetsbullentiner, blogg, forum, produktkatalog, e-handel, galleri og utskiftsvennlige sider.

0
%

CSS

CSS er en forkortelse for «Cascading Style Sheet». CSS definerer hvordan en nettsides utseende skal se ut ved at man ved hjelp av CSS skriver regler og uttrykk for hvordan hvert enkelt element på nettsiden din skal være formet.


CSS lar meg altså forme alle elementer på nettsiden etter ønske fra dere eller basert på min erfaring. 0
%

SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization eller søkemotoroptimalisering. Det vil si at man tilpasser seg Googles retningslinjer for utforming av nettsider og sørger for å tilby brukerne det de faktisk spør etter. Sistnevnte baseres på en grundig søkeordsanalyse.

Søkemotoroptimalisering dreier seg blant annet om de tekniske aspektene ved siden, samt innhold, kvalitet og lenker.
0
%

RESPONSIVE NETTSIDER

Responsiv nettside (engelsk forkortelse RWD – Responsive Web Design) er en nettside som kan vises på alle skjermstørrelser. Elementene på siden vil automatisk strekkes, krympes eller flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen på et bredt utvalg av enheter. 

En responsiv nettside bruker blant annet HTML og CSS media forespørsler (engelsk CSS media queries) til å tilpasse seg enhetens skjermstørrelse.

0
%

LYST TIL Å VITE MER?

Ta kontakt så kan vi ta en prat.

homemagic-wandcamera-videocartphone-handsetscreenpower-switch
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly