100% fornøyd garanti

Logodesign

Et godt logo design er bedriftens ansikt utad og har en viktig funksjon, nemlig førsteinntrykk. Profesjonell firmalogo gjør at du skiller deg ut fra dine konkurrenter. 
LES MER
Logo

Hvorfor ny logo?

Firmalogo som imponerer
Logoen din er bedriftens ansikt utad og har en viktig funksjon, nemlig førsteinntrykk. Profesjonell firmalogo gjør at du skiller deg ut fra dine konkurrenter og gjør det enkelt for dine kunder å huske deg.
Bli sett og husket av kunder
Hvis du har en bedrift, har du konkurrenter. Og hvis du har konkurrenter, vil en grunnleggende oppgave være å få kundene til å tenke på bedriften din først. En flott logo og hjemmeside er minneverdig, og kan bidra til å holde firmaet ditt i tankene deres.
Fargevalg er viktig
Blå fremkaller tillit, for mye gul og du kan gjøre folk engstelige ifølge forskning. Det er en hel vitenskap bak følelsene av farger, og du kan utnytte denne informasjonen for å designe en logo som gjør at dine kunder får økt tillit, jeg gir deg anbefalinger underveis i prosessen.
Sosiale medier
I dag er det viktig å synliggjøre seg på flere kanaler i tillegg til en hjemmeside – som f.eks. Facebook, Instagram, og Twitter, for å tiltrekke flere kunder. Ved å ha profiler på sosiale medier vil dette hjelpe med å fremme din bedrifts varemerke, dine produkter og tjenester.

Kontakt meg

Send meg en e-post, start en chat eller benytt kontaktskjema
SEND e-post
homepencilmagic-wandstar-halfeyecamera-videocartphone-handsetscreenpower-switch
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly